vrijdag 23 juni 2017

The Crazy Challenge # 251

Hoi Allemaal

Deze week is er een nieuwe challenge gestart op The Crazy Challenge met als thema Summer love. Het is een erg leuk thema. Dus doe gezellig mee.
Dit is mijn DT kaart


Het meisje zit heerlijk tussen de aardbeien op het aardbeien veld.
De digi deed me aan een foto van Maartje denken toen ze nog geen 2 was. Daarop zit ze tussen de aardbeien planten bij de boer en is ze tijdens het plukken door al  lekker van de aardbeien aan het snoepen.

Ik heb een drukke week achter de rug met uitzondering van gisteren. Toen hadden de meiden studiedag en William is deze week ook vrij dus zijn we lekker naar het water geweest. Van knutselen is niks gekomen. Het weekend zit ik ook helemaal vol  met onder anderen de generale repetitie en het optreden van Maartjes dansschool. Ik help de hele dag achter de schermen. Dat vind ik heerlijk om te doen.
Ik heb de maandag al helemaal geblokt en een dagje niks gepland. En er word natuurlijk weer tijd vrij gemaakt om te knutselen.
Deze week ben ik twee keer in de prijzen gevallen. De mooie stempel van Die sketch Tanten heb ik al ontvangen. En de anderen verassings prijs van The Sketchy challenge is onderweg. Ik ben heel benieuwd en verheug me erop.

Ik wens jullie een heel fijn weekend. 
En als je zondag in de buurt van Ven zelderheide bent daar is een hele leuke landelijke fair.

Liefs Lonneke
Tot volgende week

1 opmerking:

  1. Oohh lekker aardbeien 🍓.
    Je hebt er een heel leuk kaartje meegemaakt.
    Veel plezier maandag met je knutselmoment. Voor nu een fijn weekend verder,groetjes Crealientje

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je komt kijken op mijn blog.
Ik vind het fijn als je een berichtje achterlaat en lees ze allemaal met veel plezier.
Liefs Lonneke